Malzemeler
1 paket bürüksel lahanası
2 yemek kaşığı salça
150 gr kuşbaşı et
tuz,pulbiber...
3 bardak ılık su
3 yemek kaşığı sıvı yağ
Yapılışı
Eti yıkayıp tencereye alıp suyunu çekene kadar kavuruyoruz.Üzerine ince doğranmış soğanları da ilave edip kavurmaya devam ediyoruz,salçasını ekleyip biraz daha kavuruyoruz,lahanaları,baharatları ekleyip suyunu ilave ediyoruz yaklaşık 25 dakika lahanalar pişene kadar pişiriyoruz.Afiyetle yemeye hazır...
Hiç pişirmediyseniz e sebze seviyorsanız bence deneyin tavuklusuda çok güzel oluyor...
2 yorum:
Bürüksel lahanası hımmmmm.. bayılırım doğrusu..:))
tarifini deneyecegim canım notlarıma aldım...
ellerine sağlık...
Aysultancım etli bürüksel lahansı nefis görünüyor...
Ellerine sağlık canım.....
Yorum Gönder