Buyrun zor tarifimle başbaşasınız;
Malzemeler
1 /2 kilo taze mantar
60 gr küp küp kesilmiş tereyağ
150 gr küp küp kesilmiş kaşar ya da kaşar rendesi
istediğiniz kadar baharat (tuz,pul biber)
Yapılışı:Mantarları yıkayın,orta kısımlarını çıkarın.Tavaya dizin.İçlerine birer küp tereyağı koyun.İstediğiniz baharatlardan ekleyin.Rendelenmiş kaşarı eşit olarak mantarların üzerlerine paylaştırın.( Ben küp küp kesilmiş kaşar kullandım )ve 1/2 çay bardağı su ilave edin.Kalan tereyağınız olursa onuda isterseniz tavaya mantarların yanına ekleyin.Kaşar eriyip,mantarlar güzelce pişene kadar pişirin.
Afiyet Olsun...
12 yorum:
Mmmmmm bayılırım canım ellerine sağ
lık öptüm...
benimde çok sevdiğim bir tatdır.ellerine sağlık.
sevgiler
Ohh yemede yanında yat canım:)))
Bir solukta anlatmışın:))
canım bende hep ızgarada yapardım tavada hiç denemedim ne güzel görünüyor ellerine sağlık sevgiler
Bayılırım mantara babamda közde yapar teryağlı süper olur. Ellerina sağlık canım.
sevgiler
pratik güzel bir lezzet..
tarif için sağol
eline sağlık
niye acele foto olduğunu anlıyorum.çünkü bi dakka bekletsen fotosunu çekecek mantar bulamazsın :)))))eline sağlık güzelim
mantara bayılıyorum ben de.genelde fırında pişiriyoruz bizde içine tuz ekip.ama böyle de çok nefis olacağa benziyor.ellerinize sağlık.
Eline sağlık çok leziz görünüyor...Selamlar....
sultanımmmm,
ellerine kollarına sağlık canımmmm.
mantarı bende her versiyonuyla seviyorum:)))nefis olmuş bu tarifte.
çok kocaman öpüyorummmm
Canım ne çok severim mantarı böyle:).
Ellerine sağlık, nefis görünüyor..
Sevgiler:).
aslı
sabah kahvatısına da ne nefis olur:)
olsaydı ala olurdu,ellerine sağlık.
Bu arada beni anladığın için çok teşekkürler!
:)
Yorum Gönder