Herkese hayırlı haftalar diliyorum,hepiniz çok mutlu olun inşallah:)
Buyrun tarifime;
Malzemeler
1 büyük tabak fasulye turşusu
2 büyük boy kuru soğan
1 yemek kaşığı salça
karabiber,pulbiber , 2 diş sarımsak
Yapılışı:Fasulyeleri bir kaba alıp tuzunun çıkması için bir iki saat önceden suda bekletiyoruz.
Soğanları yemeklik doğruyoruz ve sarımsakla birlikte sıvıyağda kavuruyoruz.Salçasını da ekleyip. Tuzunun çıkması için beklettiğimiz fasulyeleri doğrayıp soğanların üzerine ilave edip kavurmaya devam ediyoruz.Son olarak baharatlarını da ekleyip altını kapatıyoruz. Kavrulmuş fasulye turşusunu servis tabağına alıp soğuk olarak servis ediyoruz.
Afiyet Olsun...
6 yorum:
Amin amin cümleten:)
Ben turşunun kendini tercih ederim bilirsin ki cicişim ama sen yaptıysan bundan da tadarım:)
Ellerine sağlıkkk!
karadenizlinin can damarına vurdun canımm:)
ellerine sağlık olsun:)
mutlu haftalar diliyorumm:)
Bende cok severim, ellerine saglik!
nefis bir lezzet çok severim
ellerine sağlık arkadaşım
Can kızım bende bayılırım Karadenizin vazgeçilmezlerindendir el
lerine sağlık öptüm kocaman.
Ben her türlü turşuyu tercih edenlerdenim bayıldım...Ellerine sağlık canım...
Sevgiler...
Yorum Gönder