29 Ekim 2008 Çarşamba

CUMHURİYET BAYRAMI.....

Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun :)
Dosta Düşmana duyurulur bu cumhuriyet daha nice 85 yıllar geçiricek ,kalleşler hiç umutlanmasın ....


Şanlı bir tarihe ve büyük bir medeniyet birikimine sahip olan aziz milletimizin, özgürlük ve bağımsızlığının simgesi olan Cumhuriyetimizin 85. yıldönümünü büyük bir gurur, coşku ve mutlulukla kutluyoruz.
Cumhuriyet; ezelden ebede akıp giden şanlı Türk tarihinin mühim bir aşamasıdır.
Cumhuriyet; Türk milletinin tarih sahnesinde yeniden dirilişinin adıdır.
Cumhuriyetimiz mana ve gücünü; milletimizin ortak iradesiyle ve büyük bir imanla gerçekleştirdiği Milli Kurtuluş Savaşı’nın eseri olmasından almaktadır. Tarih; milletlerin böylesine sarsılmaz bir ortak iradeyle kendi kaderlerini kendi elleriyle yazdıklarına çok nadir şahit olmuştur.
Türk Milleti, cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatımızın vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir
.Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve arkadaşlarının sarsılmaz bir vatan sevgisi ve istiklal aşkıyla büyük zorlukları aşarak yükselttikleri Türkiye Cumhuriyeti, aynı ideallere büyük bir sadakatle sahip çıkan yeni nesillerin omuzlarında yeni ufuklara doğru ilerlemektedir.
Dün olduğu gibi bugün de milletimizin üzerine çökmek isteyen kara bulutları, Türk Milliyetçileri dağıtacak ve Türk Milleti’ni aydınlığa kavuşturacaktır.
Türk Milleti’nin birlik ve bütünlüğüne kast eden hainler karşılarında Bizleri bulacaklardır.
Bizler Türk Milleti'nin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bağımsızlığı uğruna üzerine düşen her türlü fedakârlığı yapmaya hazırız.
Bu duygular içinde, Büyük milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyor; Cumhuriyet’imizi kuran başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehitlerimizi, saygı, rahmet ve minnetle anıyoruz.
Koyu renkli kısım hariç Alıntıdır...

1 yorum:

Tahire...( Kız kulesi ) dedi ki...

Ne Mutlu Türküm Diyene..
Cumhurüyetimizin 85. yılı hayırlı olsun hepimize canım