24 Şubat 2010 Çarşamba

King Dünyası ve Mükemmel Hediyeler :)


King Elektrikli Ev Aletleri 2010 yılında da hanımları mutlu etmeye devam ediyor, King Dünyası’na üye olanlar kazanıyor...Blog üyelerine çekilişsiz, kurasız sürpriz hediyeler veriyor. Bayanların yanısıra bayların da katılabileceği bu yarışma bugüne kadar yapılan yarışmalara hiç benzemiyor. Kingdünyası.blogspot.com adresine yeni üye olacak bir kişiye çekilişsiz ve kurasız Thunderbird Otomatik Döner Fırçalı Saç Kurutma Makinesi hediye... 1600-1800W’luk ısınma gücü, iki yöne otomatik dönen şekillendirici fırçası, serin hava ayarı, 3 ısı ve 2 hız ayarı bulunan Thunderbird’a ücretsiz sahip olmak için King blog’unu ziyaret etmeyi unutmayın.

kingdünyası ’na adım atar atmaz şans kapısını aralayacak olan üyeler arasına sizler de katılın.Hemen üye olun, hediyenizi kaçırmayın!

Kazananlar bu adresde açıklanacaktır...

Çok kısaca yapılması gerekenler:

1.http://kingdunyasi.blogspot.com adresinde yer alan blogumuza üye olmak.

2.Blog sayfanızda kampanyamızı duyurmak.

3.www.king.com.tr'de yer alan King Ladies Club'a üye olmak

4.Üye olduktan sonra Ad, Soyad, Adres, Yaş, Meslek, Medeni Durum ve Gsm bilgilerinizi tam olarak doldurup kingdunyasi@gmail.com adresine yollamak.

8 yorum:

kalpkurabiye dedi ki...

zel bir kampanya katılan herkese bol şanslar olsun:))

Gönülünce Lezzetler dedi ki...

Hepimizin şansı bol olsun canım...
Kırmızı nede güzelmiş değilmi:)))

Unknown dedi ki...

Sultanım hepimize bol şanlar kocaman öpüyorum...

Unknown dedi ki...

SULTANIM HAYIRLI KANDİLLER.

tub@ dedi ki...

inşallah sana çıkarrrrrrrrrrr :))))))

(kullanımı çok kolay canım, ben de var da :))

tub@ dedi ki...

bende katıldım, çıkarsa sevdiğim birine hediye edicem :))

Adsız dedi ki...

yemek tarifini kopyalayalım dedik kopyalanmıyor,benim bilsayarım oturma odasında kopyalanmadığı için çıktısını alıp tarifi mutfağa götüremiyoruz,sen sultan falan olamazsın çok harissin,olsaymışın doğru seni gördükçe korkularından ayyyyyyyyyyy sultan derlermiş
bu kadar blogcuların arasında neyseki senin gibiler az
o üründe kingden inşallah sana çokmaz,
ışık demirdal

Aysultan... dedi ki...

Adsız mı desem Işık mı desem bilemedim yorumunuza çok güldüm,kopyala yapıştır yapıp çalanlar olmasa emin olun serbest olur du tariflerimi kopyalamak anlamadığım şey pc oturma odasındaysa çıktı alıp mutfağa götüremiyorsanız,kopyamak yerine yazsaydınız bir kağıda :)
sultan olup olmamam sizi alakadar etmez kimliğimi sorgulamak size düşmez.Tarifimi o kadar çok beğendiniz demek yapamamak içinize dert olmuş yorum bırakmışsınız:)